Er zit niks in uw Winkelwagen

7 Item(s)

Set Descending Direction
Producten per pagina zien

Vandaag hebben we de HERFST nieuwsbrief verzonden! Bordevol leuke ideëen, combinatie-tips en leuke aanbiedingen. Mocht je de nieuwsbrief nog niet hebben ontvangen, meld je dan snel aan. 

Tiljamid 25% korting

Read More

In het weekend van 27 en 28 september 2014 waren we aanwezig op de Utrechtse Fabriek in het Griftpark in Utrecht. Een fantastisch leuk evenement waar creatieve webshops producten aanbieden. Natuurlijk was het geweldige weer een enorme opsteker wat voor heel veel bezoekers heeft gezorgd. 

Read More

Lieke van Lexmond is bevallen van haar zoontje Vik Barthélemy van Veggel!

Read More

Wie kent het niet? Hoeveel kleding heb je gekregen tijdens de kraamvisites? En hoeveel van die kleding heb je uiteindelijk doorgegeven aan andere kinderen? Juist... veel!

De kleding van Tiljamid, gemaakt van duurzame bamboe, heeft daar een ideale oplossing voor. Het 3 in 1 maatconcept waardoor je langer met je kleding kan doen. 

Read More

Ongeveer een jaar geleden heeft een fotoshoot plaatsgevonden voor de uitingen van Tiljamid. Op dat moment was ons merk nog maar net beschikbaar, vooral in Scandinavië. Een stel stoere kids, fijn speelgoed en het resultaat is een fantastische fotoshoot!

Read More

Wat leuk dat je er bent! Tiljamid.nl is vanaf nu open. 
Je kunt alle duurzame kinder- en babykleding kopen van bamboe. Een uniek en duurzaam productieproces wat een heerlijk product heeft opgeleverd. Tiljamid is zo zacht dat je kind niets anders meer wil.  

Read More

7 Item(s)

Set Descending Direction
Producten per pagina zien