Er zit niks in uw Winkelwagen

Tiljamid: Duurzame kinderkleding gemaakt van bamboe

Tiljamid is een heerlijk kinderkledingmerk, gemaakt van bamboe en ontworpen in Noorwegen. Dit scandinavische kinderkleding merk heeft kleurrijke, tikje retro designs waarmee je ongelooflijk en eindeloos kan blijven combineren. Tiljamid kinderkleding is beschikbaar voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en heeft een uniek 3-in-1 matenconcept. Dat betekent dat je 3 maten koopt, in 1 artikel.

Ecologisch verantwoord
Tiljamid kleding is gemaakt van 95% Bamboe. Het produceren van bamboe is een stuk beter voor het milieu dan bijvoorbeeld katoen. De bamboeplant groeit erg snel, en heeft geen pesticiden nodig om gezond te blijven. Kortom: een goede keus voor duurzame kleding! Tiljamid een verstandige en ecologische keuze! 

Comfortabel en super zacht
Bamboestof heeft een zijdeachtig uiterlijk, en is heerlijk zacht en koel. Daarnaast is het antibacterieel en hypoallergeen, daarmee ook ideaal voor kindjes met een gevoelige huid. Bamboe heeft dezelfde eigenschappen als zijde en wol, maar voelt veel zachter én kriebelt niet (waar wol dit vaak wel doet).

Wij geloven dat kinderen maximaal moeten kunnen bewegen, zonder een beperking van stugge kleding. Natuurlijk moeten ze er wel lekker hip bij lopen.. Tiljamid biedt maximale flexibiliteit door het gebruik van Bamboe en ziet er ook nog super leuk uit! 

3-in-1 maatconcept
Jonge kinderen groeien snel. Eén van de unieke voordelen van Tiljamid is het 3-in-1 maatconcept. Tiljamid groeit met je kindje mee. Koop je een rompertje in bijvoorbeeld maat 50 dan kun je dit, door het gebruik van verschillende drukknoopjes, vergroten tot en met maat 68.

We love bamboo!